Binnenbewegwijzering

Categories: 09 jun 2012

Goede bewegwijzering leidt mensen ongemerkt naar de plaats van bestemming. Wij beheersen het proces dat inspeelt op menselijk gedrag waardoor routes naar locaties, herkenbaarheid van gebouwen én routing in gebouwen worden vertaald naar een logische infrastructuur; entreezuilen, welkomstborden, routeborden, liftborden, verdiepingsborden, deurborden, pictogrammen etc. etc.

Dankzij een eenvoudig wissel-systeem kunt u veranderingen gemakkelijk zelf aanbrengen. Veiligheids- en vluchtwegmarkering en plattegrondborden: U voorkomt chaos bij calamiteiten indien u op strategische punten in uw pand gebruik maakt van duidelijke veiligheids-, vluchtwegmarkering en plattegronden die eventueel kunnen oplichten als er onvoldoende omgevingszicht is.

Met de kennis en ervaring in huis om complete bewegwijzeringsplannen samen te stellen dragen wij zorg voor een logische en functionele vertaling van uw wensen in de praktijk. Daarnaast kunt u met onze software alle papiergedragen borden voortaan zelf muteren en is uw bewegwijzering altijd up-to-date.