Kunststof Displays

Categories: 20 aug 2012

In nagenoeg elk bedrijf is behoefte aan informatie op de juiste plaats. Of dat nu een informatiedisplay is om openingstijden te tonen of een folderdisplay om het assortiment te laten zien.

Gelukkig kunt u bij ons terecht voor fraaie oplossingen op dit gebied. Wij bieden een ruime keus aan bijvoorbeeld kabelsystemen waartussen wisselbare informatiedisplays worden geplaatst zodat u bij een entree, in een winkeletalage of in bedrijfsrestaurant makkelijk en snel informatie kunt tonen en aanpassen. Deze systemen zijn toepasbaar op wanden, tussen vloer en plafond en in raamkozijnen waardoor het bijna altijd mogelijk is om een goede opvallende plaats te kiezen.

Daarnaast beschikken we tevens over verplaatsbare display’s die u in een handomdraai bij een vergadering of een evenement kunt inzetten. Licht en makkelijk hanteerbaar. Nagenoeg alle display’s worden in eigen huis geproduceert zodat u eventueel ook een display op maat kunt bestellen.

Wat denkt u verder van een schitterende fotowand in uw showroom of restaurant. We hebben fraaie systemen die in veel verschillende maten leverbaar zijn en waar u met een bedrukt doek een fraaie fotowand maakt. De doeken worden in full colour geprint en zijn ook weer heel makkelijk uitneembaar waardoor u ook in staat met om snel te wisselen van uitstraling.

Mocht u een advies willen op gebied van maatwerk dan horen we dat graag en staan we voor u klaar!