Grootformaat

Categories: 01 jul 2012

Zien en gezien worden. Daar gaat het om in elke branche. Een merk, naam, product of service letterlijk zo opvallend mogelijk neerzetten, dat levert naamsbekendheid en belangrijker nog herkenbaarheid op.

Met de moderne digitale printtechnieken zijn er tegenwoordig meer dan voldoende mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van digitale prints op uiteenlopende materialen en van klein- tot groot formaat. Van alle voorkomende prints voor binnen- en buitengebruik kunt u elke afbeelding communiceren met uw klant. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren over toepassingen en wijze van presenteren. Met een eigen ontwerpafdeling in huis zorgen wij voor een perfecte vertaling van uw huisstijl of gewenste sfeer.

Dus bent u voor een beurs, een seminar, roadshow, bedrijfspresentatie of gewoon voor uw eigen showroom, kantoor, kantine, meetingroom of receptie op zoek naar een organisatiespecifieke blikvanger? Neem dan met ons contact op, wij lossen het voor u op.